Cauta Doctori

Despre Noi

Filozofia noastra

47577770_Subscription_XXL (17)

Fundatia Petros Mission Romania este filiala Fundatiei Petros Mission Australia, fondata in 1995 la initiativa unor clujeni cu inima, sprijiniti material de comunitatile de romani din Melbourne Australia. Filiala din Cluj-Napoca este o organizatie non-profit, avand ca obiectiv, prin lucrarea medicala si sociala a Policlinicii Petros, imbunatatirea calitatii vietii segmentului de populatie cu venituri mici, defavorizate si in suferinta.
Activitatile desfasurate aici au un caracter profund umanitar si crestin, avand ca baza principiile morale ale Bibliei, urmarind transmiterea valorilor crestine celor cateva mii de pacienti care beneficiaza anual de consultatii, tratament, medicamente, materiale si dispozitive medicale.
Personalul Policlinicii Petros este format din medici si cadre medicale cu experienta, sensibile la nevoile si suferintele pacientilor, exercitandu-si meseria cu dragoste si devotament iar unii chiar in mod voluntar.Amplasata intr-un spaţiu prietenos şi familial aproape de nevoile pacienţilor noştri, oferim servicii medicale tuturor celor marginalizati, aflati de multe ori in imposibilitatea de a accede la un consult si tratament adecvat.
Cu ambiţie şi cu motivaţia că ceea ce facem este un prim pas pentru ca pacientul din România să fie tratat corespunzător, atât din punct de vedere medical cât şi personal, am revitalizat acest proiect medical care nu se va opri aici, ci il vom transforma în ceea ce noi numim „o Clinica  Pentru trup dar si pentru suflet”, având atât consultaţii medicale cat si consiliere spirituala.

Sănătatea ta este in grija noastra, dar salvarea ta este in mana lui Dumnezeu.

Informatii
Ecografie
Oferim investigatii imagistice : ecografie abdominala, ecografie tiroidiana, ecografie de san, ecografie osteoarticulara (ecografie de parti moi – umar, genunchi, calcai ) .
Ginecologie
Fizeoterapie
Cardiologie
Analize Laborator
Recuperare Medicala
Policlinica Petros - Un prieten de nadejde
Suntem alaturi de dvs in permanenta oferindu-va suport printr-o abordare unica, atenti la problemele dvs si pregatiti pentru a va sta la dispozitie.