Cauta Doctori

Analize medicale

AnalizeMedicii din toate specialitatile depind de rezultatele analizelor in deciziile pe care le iau privind preventia, diagnosticul si tratamentul pe care il recomanda pacientilor. Un rezultat corect si de incredere este o informatie vitala care ii permite doctorului sa-i ofere pacientului o ingrijire de calitate, eficienta si sigura. Personalul de laborator are o experienta bogata in medicina de laborator pentru o gama larga de patologii, de la cele ginecologice si obstetricale, pana la cele de neonatologie, pediatrie si chirurgie. Ariile de expertiza sunt: testarea bacteriologica, testarea sensibilitatii la antibiotice, determinarea mutatiilor genetice in cazul tulburarilor de coagulare, genotiparea HPV, screeningul metabolic al nou-nascutului si anatomia patologica.

Important

Proba se recolteaza cu ajutorului linguritei care insoteste recipientul steril, cu/fara mediu de transport. Probele recoltate in recipiente fara mediu trebuiesc prelucrate in maxim 2 ore de la recoltare.

Recomandare

Recoltarea se va face inainte de inceperea tratamentului antimicrobian.